Maartje Paumen
& Savannah Hamming 
bundelen de krachten

scroll to discover

onze passie

Hi! Sport, voeding, beauty en lifestyle is altijd al onze passie geweest. Toen Savannah in 2019 haar eigen schoonheidssalon Sav’s Salon in ons huis in Vught begon, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Waarom bundelen we onze krachten niet? Savannah richt zich op beauty en voeding en Maartje neemt haar kennis mee op het gebied van sport, voeding en personal training. Dit alles komt samen in Fit Happy Healthy.

Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is dat we persoonlijk contact hebben met mensen, per individu kijken wat hij of zij nodig heeft en ze daarna stimuleren en ondersteunen. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat je weer lekkerder in je vel zit. Schoonheid zit van binnen en buiten. Een eigen bedrijf hebben is zó leuk, hoe spannend het in het begin ook was. We hebben iets gevonden wat we écht samen kunnen doen.

Maartje Paumen

In 2018 stopte ik met mijn carrière als professioneel hockeyster. Daarna werd het tijd voor – zoals ze dat wel eens zeggen in de sportwereld – ‘mijn tweede leven’. En dat werd Fit Happy Healthy. Voeding heeft me altijd al geïnteresseerd. Ik ben er zoveel mee bezig geweest tijdens mijn tijd als topsporter, dat ik er heel veel over heb geleerd. En nu vind ik het extra leuk dat ik deze kennis kan doorgeven aan andere mensen. Naast Fit Happy Healthy ben ik assistent-coach bij de dames van HC Tilburg, geef ik hockeyclinics en kun je me inhuren als spreker

lees meer

Ik word het meest blij van mensen helpen hun dromen en doelen te bereiken op het gebied van sport en voeding. Dat is mijn drijfveer in ons bedrijf. Het is zo mooi om te zien dat mensen hun doelen écht kunnen behalen als je dat zelf ook wil. Het leukste aan ons bedrijf vind ik de afwisseling in verschillende klanten en de combinatie met voeding en sport. De ene klant is pas net begonnen met sporten en maakt bijvoorbeeld kennis met de C9 reset kuur, terwijl ik voor de andere klant zijn trainingsschema naar het volgende level til tijdens een personal training sessie.

ga terug

Savannah
Hamming 

Tijdens de opleiding voelde ik het kriebelen om mijn eigen schoonheidssalon op te zetten. In 2019 werd deze droom werkelijkheid na jaren ervaring op te hebben gedaan in diverse huidpraktijken. De praktijk is tot stand gekomen vanuit passie, gedrevenheid en liefde voor het vak. Ik ben een echte ‘huidfreak’ die altijd voor het hoogst haalbare gaat. Het is mijn missie om mensen van hun huidproblemen af te helpen en ervoor te zorgen dat zij daardoor weer lekkerder in hun vel zitten.

ga naar savssalon.nl →

X Maartje & Savannah

zien we je snel?

wil je meer over ons weten?
volg ons dan op instagram
@savvn
@maartjepaumen

instagram