scroll to discover

INFORMATIE 
& PRIJZEN

Bij Fit Happy Health staan twee dingen centraal: jij én het resultaat. Tijdens het intakegesprek gaan we samen kijken wat er het beste bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Of dat nu voedingadvies is, personal training, de populaire C9 reset kuur of een combinatie van alles. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. 

Intakegesprek
Duur: 45 minuten
Prijs: gratis

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek gaan we samen kijken wat er het beste bij jou past en wat jouw wensen en doelen zijn. Of het nu gaat om afvallen, fitter worden of spiermassa opbouwen. Verder word je tijdens het intakegesprek opgemeten en gewogen en kijken we naar je huidige voeding.

onze opties

C9 reset
kuur

Tijdens deze 9-daagse reinigingskuur reinig je je lichaam van binnenuit en zorg je ervoor dat je je lichaam weer in balans brengt. Deze kuur geeft je het duwtje in je rug om je lichaam en je levensstijl te veranderen. De kuur – waarin veel aloë vera gebruikt wordt – reinigt je darmen, waardoor voedingsstoffen beter opgenomen worden uit je voeding. Hierdoor zal je snel meer energie gaan ervaren. Alle afvalstoffen en vocht wat jouw lichaam niet nodig heeft zullen worden afgevoerd uit je lichaam. De kuur bevat aloë vera, verschillende supplementen, eiwit-shakes en vezelsticks. Alle producten uit de kuur zijn natuurlijk en gebaseerd op aloë vera. Aloë vera bevat 200 verschillende voedingsstoffen en is dus erg voedzaam. Daarnaast is het ook nog eens ontstekingsremmend én goed voor de huid.

lees meer

neem contact op

Tijdens deze kuur mag je gewoon ‘vast voedsel’ eten, voornamelijk veel groente en fruit en avondeten tot 600 calorieën. Wat je deze 9 dagen laat staan zijn cafeïne, zuivel en e-nummers. Een mooie combinatie dus van normaal eten en supplementen. De C9 reset kuur is absoluut geen crashdieet. De voedingssupplementen zorgen ervoor dat jouw suikerspiegel meer in balans blijft, zodat je geen cravings krijgt. Wij zijn zelf mega fan van deze kuur en doen hem zelf ook 4 keer per jaar.

Meer informatie over de C9 reset kuur?

naar de webshop

neem contact op

reviews

Hoi! Ik wilde even laten weten dat ik ontzettend blij ben dat ik de C9-kuur heb gedaan. Het heeft zoveel voor mij gedaan. Ik zocht ergens naar meer energie, maar vond het heel lastig om dit vanuit mezelf te doen. Door de C9 heb ik meer energie gekregen. De eerste twee dagen vond ik zeker zwaar, maar vanaf dag 3 had ik al meer energie. Hierdoor zit ik beter in mijn vel en gezond eten vind ik nu ook een stuk makkelijker geworden. Ik vond het echt heel spannend, maar de kuur is me enorm meegevallen en geeft een zetje in de goede richting. Daarnaast vond ik de dagelijkse berichten in de groepsapp enorm motiverend en fijn! Jullie doen het hartstikke leuk en motiverend! De begeleiding vond ik top, evenals alle recepten die je gedeeld hebt. Nogmaals bedankt!

Een tijd lang volgde ik de c9 kuur die Maartje aanbiedt op haar Instagram. Na telkens weer goeie reacties gezien te hebben besloot ik er ook voor te gaan. Een paar kilo's er af en meer energie, wie wil dat nou niet? Ik vind het onvoorstelbaar dat het in zo'n korte tijd kan, maar ik ben wat kilo's kwijt en merk vooral als ik 's avonds moet werken dat ik veel meer energie over heb om les te geven. Ook ben ik er in een korte tijd achter gekomen hoe lekker en leuk gezond koken is! 
Maartje heeft echt super begeleiding gegeven, en ze heeft mij echt goede motivatie gegeven om die 9 dagen door te komen.  Al met al, twijfel je? Ik zeg doen! Super fijne begeleiding en mooie resultaten. Maartje, dit was top! Bedankt voor alles!!

Samen met mijn man zijn we begonnen aan de C9 kuur. We hebben het als zeer waardevol ervaren.  We hebben meer energie gekregen en zijn ons veel bewuster geworden van ons eetpatroon. Daarnaast zijn we allebei afgevallen en zitten we beter in ons vel. Het vermoeide gevoel wat we af en toe konden hebben werd na 2 dagen al heel veel beter. 
Je went snel aan de kuur, er is een duidelijke beschrijving en je weet precies van dag tot dag wat je moet doen. Maartje en Savannah hebben ons hierbij super begeleid. Iedere dag kregen we een appje met motiverende woorden en beantwoorden ze heel snel als er vragen waren. Ook kwamen ze met leuke en handige tips en ideeën voor wat je mag en kan eten. Super begeleiding dus! Al met al zijn we dus heel tevreden en gaan we door met een gezondere levensstijl en met koolhydraat arm eten! Dankjewel toppers!!!

Toegegeven, C9 is even doorbijten. Zeker de eerste twee dagen. Maar Maartje en Savannah zorgen voor de juiste motivatie en inspiratie met advies, peptalks en fijne recepten waar je de dagen heel goed mee doorkomt met een geweldig resultaat. Een Paar kilo’s lichter, bewustwording van gezonde voeding en vooral meer energie: dat is de rijke beloning! Thanks Maartje en Savannah, we gaan zelfs nog even door!

Personal training

Aantal personen: 1
Duur: 60 minuten
Prijs: 65 euro
10 rittenkaart: 600 euro

Aantal personen: 2
Duur: 60 minuten
Prijs: 80 euro
10 rittenkaart: 750 euro

Locatie: Vught 

Compleet begeleid traject
Prijs: op aanvraag

Wil jij een compleet advies en een langdurig begeleid traject op het gebied van voeding en sport? Dat kan! We plannen samen een intakegesprek en bespreken al je wensen en jouw doelen.

Privé hockeytraining
Prijs: op aanvraag

Altijd al hockeytraining willen krijgen van een topsporter? Neem contact met me op voor meer informatie.


Jouw doelen en wensen staan centraal tijdens de personal training. Samen met Maartje haal je alles uit jezelf tijdens de personal training sessie.

Sport je liever samen? Kies dan voor de personal duo training! Train samen met je collega, partner, vriend, vriendin of familielid en behaal samen jullie doelstellingen. Ook nog eens een extra stok achter de deur om samen te gaan!

Wil jij graag personal training bij jou thuis of op een externe locatie? Neem dan contact op voor meer informatie.

X Maartje & Savannah

zien we je snel?

wil je meer over ons weten?
volg ons dan op instagram
@savvn
@maartjepaumen

instagram